Proef het tempo van de biologische aardappel

Proef het tempo van de biologische aardappel

Winter! Het seizoen voor de lekkerste aardappelgerechten is in volle gang in Nederland. Bij uitstek het moment om de biologische aardappel te ontdekken dus. De biologische aardappel groeit in eigen tempo: met natuurlijke mest en natuurlijke gewasbescherming...

Winter! Het seizoen voor de lekkerste aardappelgerechten is in volle gang in Nederland. Bij uitstek het moment om de biologische aardappel te ontdekken dus. De biologische aardappel groeit in eigen tempo: met natuurlijke mest en natuurlijke gewasbescherming. Heb jij het tempo van biologische aardappels al geproefd?

Wat is biologisch eigenlijk?
Biologisch houdt onder meer in zorg voor milieu en natuur door gebruik te maken van zogenaamde natuurlijke vijanden zoals bijvoorbeeld vogels. Ook staat in de biologische teelt goede zorg voor de bodem centraal. Een gezonde bodem is de basis voor een gezonde teelt. Bovendien groeit de biologische aardappel in eigen tempo: met natuurlijke mest en natuurlijke gewasbescherming.

BioPieper challenge
Om het tempo van de biologische aardappel te laten proeven is de BioPieper challenge uitgezet onder koks en foodies. Zij worden uitgedaagd te onderzoeken hoe het tempo van de biologische aardappel proeft. Dus houdt onze sociale kanalen in de gaten om alles te weten te komen hoe smakelijk de biologische aardappel is.

Ontdek alles over de BioPieper Ontdek van 18 januari t/m 3 maart alles over de biologische aardappel op (...), met #biopiepers op (...) en (...) en op onze (...).

BioPieper recepten Wil je zelf al direct de BioPieper challenge aangaan thuis? Wij hebben de lekkerste aardappelrecepten voor je verzameld. Je vindt ze (...).


Onze video's