Lekker naar de BioBoer: Team Dylan Haegens!

Dit jaar richten we ons op de kids! En daarom hebben we de beroemde Youtuber Dylan Haegens gevraagd om eens een kijkje te nemen op de biologische boerderij en te onderzoeken wat er allemaal te beleven is bij de biologische boer.

En daar hebben ze ook een aantal challenges gedaan! Wil je weten welke? Bekijk dan nu het filmpje op onze Facebook! Kids die Team Dylan Haegens graag willen ontmoeten, maken kans op een meet&greet op de boerderij. Dylan legt er alles over uit in de video! Bekijk de video.

  Team Dylan Haegans knop aanmelden

Doe ook mee met de challenges tijdens Lekker naar de BioBoer!

Beleef een leuk dagje uit, kijk, ruik, proef en doe mee aan een van de boerderij challenges bij jou in de buurt. Tijdens Lekker naar de BioBoer is er bij circa 100 biologische boerderijen, verspreid over heel Nederland, van alles te zien en doen voor kids en hun (groot)ouders. Kom ontdekken wat de biologische boerderij zo bijzonder maakt. Kom kalfjes knuffelen, fruit plukken, hooibalen klimmen, eitjes rapen, knutselen, speuren of boter schudden. Vraag de boer en boerin het hemd van het lijf over hun boerderij. En ga trots naar huis met je behaalde BioBoerenBewijs. Ook voor (groot)ouders is er genoeg te beleven; van rondleidingen, boerenmarkten, en workshops tot lekkere proeverijen. Geniet mee van tevreden koeien, modderige biggen en volle akkers met gezonde groenten.

Zoek een boerderij bij jou in de buurt.


Onze video's