Tijdens de vakantie er op uit naar de BioBoer!

Tijdens de vakantie er op uit naar de BioBoer!

Er op uit in de vakantie? Wij hebben de tip voor een leuk dagje uit met de kinderen. Biologische boeren en tuinders zijn niet alleen te bezoeken tijdens het Lekker naar de Boer weekend. Het hele jaar door vinden er activiteiten plaats bij biologische bedrijven, zoals excursies, workshops, plukdagen en rondleidingen.

Biologische boeren en tuinders zijn niet alleen te bezoeken tijdens het Lekker naar de BioBoer weekend. Het hele jaar door vinden er activiteiten plaats bij biologische bedrijven, zoals excursies, workshops, plukdagen en rondleidingen waarbij de boer je van alles kan vertellen over zijn boerderij en over de biologische landbouw.

Op de Lekker naar de BioBoer agenda staat welke biologische boerderijen in de overige (zomer)maanden een open dag of activiteit organiseren. In de loop van het jaar komen er steeds meer biologische boerenbedrijven in Nederland die het hele jaar door geopend zijn voor publiek.

Ook de fietsroutes blijven beschikbaar op de website. Dus: Lekker fietsen door het platteland en onderweg je tas volladen met lekkers van de boerderij? Bekijk de bijna 40 fietstochten voor een route bij jou (of je vakantiebestemming!) in de buurt.


Onze video's