Krokante spaghetti van biologische aardappel

Krokante aardappelspaghetti

Heb jij wel eens aardappel tot spaghetti gemaakt? Wij wel onlangs en het resultaat was te gek. Kies je voor ingrediënten met het biologisch keurmerk dan weet je zeker dat in het productieproces is dat er zo veel mogelijk met natuurlijk materialen en op natuurlijk wijze wordt gewerkt. Bovendien is het biologisch keurmerk het allerstrengst gecontroleerde keurmerk van Europa. Een goede, betrouwbare keuze dus!

 

 

 

 

Fregola met snijbiet en sardientjes

Schoonheid zit hem in de eenvoud. Ook in de keuken en op je bord. Zo komen de smaken van de pure ingrediënten het beste tot hun recht. Kies je voor biologische ingrediënten, die je herkent aan het biologisch keurmerk, weet je zeker dat de boer extra goed voor de bodem zorgt, die zo belangrijk is voor goede, gezonde producten. Zo geeft de boer de bodem op zijn tijd een sabbatical, zodat deze op natuurlijke wijze weer op krachten kan komen. Zo kan de bodem ons en nog vele generaties na ons voeden.