Broodje Indonesische tofupannenkoekjes (biologisch)

Broodje Indonesische tofupannenkoekjes

Broodje Indonesische tofupannenkoekjes (biologisch)

Ingrediënten

  • 1 ei
  • ½ tl maizena
  • ½ tl ketjap
  • 1 fijngehakt bosuitje
  • zout
  • sambal
  • kwart blok tofu
  • wat satésaus
  • voor de garnering: komkommer, blaadjes peterselie en seroendeng

Klop 1 ei los met ½ tl maizena, ½ tl ketjap,1 fijngehakt bosuitje en wat zout en sambal. K
nijp het vocht uit een kwart blok tofu en meng het met de staafmixer door het eimengsel.
Bak een grote koekenpan met hete olie 3 pannenkoekjes.

Bestrijk 3 ronde broodjes met wat satésaus, leg er een tofupannenkoekje op en garneer met komkommer, blaadjes peterselie en seroendeng.


Onze video's