Japanse aubergine pita biologisch

Broodje Japanse aubergine

Biologisch broodje Japanse aubergine. Snijd een graffiti-aubergine in lange, dunne plakken, bestrijk ze met miso en oliet en rooster ze in een op 180 °C voorverwarmde oven in 25 minuten gaar.

Ingrediënten

  • een graffiti-aubergine
  • wat miso
  • sneetjes brood
  • mayonaise
  • wasabi
  • garnering: geroosterd zeewier en geroosterd sesamzaad

Snijd een graffiti-aubergine in lange, dunne plakken, bestrijk ze met miso en oliet en rooster ze in een op 180 °C voorverwarmde oven in 25 minuten gaar.
Bestrijk sneetjes brood met (vegan) mayonaise en wat wasabi.
Leg er een blaadje sla en een dubbelgeslagen plak aubergine op. Zet eventueel vast met een prikker.

Bestrooi met geroosterd zeewier en geroosterd sesamzaad.


Onze video's