Geitenkaas met rode peper pistache

Geitenkaas met rode peper pistache

Overheerlijke geitenkaas met rode peper pistache hapjes

Ingrediënten
- 2 rode pepers, fijngehakt
- 5 eetlepels bladpeterselie, fijngehakt
- 5 eetlepels gepelde pistachenoten, fijngehakt
- 250 g verse geitenkaas
- 3 eetlepels honing
- 1 stokbrood

Hapjes voor 4 personen
Roer op een bord de peper, peterselie en pistachenoten door elkaar. Vorm met de handen van de geitenkaas acht kleine bolletjes van gelijke grootte. Rol ze door het peper/pistachemengsel en druk dit goed aan. Snijd het stokbrood schuin in dunne plakken. Verhit een grillpan en rooster het brood goudbruin. Bestrijk het warme brood met honing. Leg de bolletjes op een groot bord en serveer het warm geroosterde brood ernaast. Nog meer lekkere, biologische recepten uit het blad Smaakmakend zijn hier te vinden.


Onze video's