Geplette nieuwe aardappelen met gerookte kaas en tuinkruiden

Geplette nieuwe aardappelen met gerookte kaas en tuinkruiden

De tijd van de nieuwe aardappelen breekt weer aan. Koop je biologische ingredienten in het seizoen doe je goed voor de bodem en je portemonnee. Check in de winkel of de aardappels het biologisch keurmerk dragen!

Boen enkele aardappelen schoon. Kook ze in zijn geheel in ca. 30 minuten gaar. Verwarm een oven of grill op 200 °C. Leg de aardappelen op een ingevette bakplaat. Plet ze met behulp van een plankje en leg overal een plakje gerookte Italiaanse kaas op. 

Zet ongeveer 5 minuten in de oven of onder de grill, tot de kaas gesmolten is. 

Serveer met verse (biologische) tuinkruiden en versgemalen zwarte peper.

Ingrediënten

  • enkele aardappelen
  • een bolletje gerookte Italiaanse kaas
  • handje tuinkruiden
  • zwarte peper naar smaak


Onze video's