Biologische Quesadilla ‘s.

Quesadilla ‘s

Biologische Quesadilla ‘s. Bestrijk 2 tortilla’s met tomatentapenade en verdeel de kaas, de bosui en eventueel rode peper erover. Druk de andere tortilla’s erop. Bestrijk de quesadilla’s aan elke kant met olie en pak beide ze elk apart in huishoudfolie. Bewaar in de koelkast en neem gekoeld mee.

Ingrediënten

  • 4 kleine bloemtortilla’s
  • 2 eetlepels tomatentapenade
  • 75 g geraspte belegen kaas
  • 1 bosui, in dunne reepjes
  • (1/2 rode peper, fijngehakt)
  • huishoudfolie

Gerechtje voor 4 personen

Bestrijk 2 tortilla’s met tomatentapenade en verdeel de kaas, de bosui en eventueel rode peper erover. Druk de andere tortilla’s erop. Bestrijk de quesadilla’s aan elke kant met olie en pak beide ze elk apart in huishoudfolie. Bewaar in de koelkast en neem gekoeld mee.

Grillen
Rooster de quesadilla’s op de barbecue in ca. 6 minuten lichtbruin en gaar. Keer ze een of twee keer met een spatel en druk ze regelmatig met de spatel plat. Snijd de quesadillla’s in punten. Lekker met zowel de pesto- als de linzendip.


Onze video's