Stoofpotje van kikkererwten en boerenkool
ReceptenFruit de uien twee minuten in 3 eetlepels olijfolie. Stoof de boerenkool, in stukjes gescheurd, twee minuten mee.
Ingrediënten
- 2 uien
- 3 eetlepels olijfolie
- boerenkool (500 g)
- 1 blik tomatenblikjes (400 g)
- 1 blik kikkererwten (400 g)
- 1 theelepel gemalen komijn
- 2 theelepels gemalen korianderzaad
- 1 bosje peterselie
Hoofdgerecht voor 4 personen
Fruit de uien twee minuten in 3 eetlepels olijfolie. Stoof de boerenkool, in stukjes gescheurd, twee minuten mee. Roer de tomatenblokjes, de kikkererwten, ge komijn en de korianderzaad door de groenten. Stoof alles in 20 minuten. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en strooi er de blaadsej van de pepetresie over.