Taart van raapsteeltjes

Taart van raapsteeltjes

Voorgerecht of lunchgerecht voor 4 personen Verwarm de oven voor op 225 °C. Bekleed de vier taartvormpjes met de vier plakjes bladerdeeg. Klop de eierenlos met de tenen knoflook, slagroom, bosje raapsteeltjes en naar smaak kruidenzout en chilipeper. Schenk dit in de taartjes en bak ze in de oven in ca. 20 minuten lichtbruin en gaar.

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 3 eieren
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • 100 ml slagroom
  • 1 bosje raapsteeltjes (middelgrof gesneden)
  • kruidenzout
  • chilipeper

Voorgerecht of lunchgerecht voor 4 personen

Verwarm de oven voor op 225 °C. Bekleed de vier taartvormpjes met de vier plakjes bladerdeeg. Klop de eierenlos met de tenen knoflook, slagroom, bosje raapsteeltjes en naar smaak kruidenzout en chilipeper. Schenk dit in de taartjes en bak ze in de oven in ca. 20 minuten lichtbruin en gaar.
Serveer lauwwarm.


Onze video's