Zoete notenhapjes

Heerlijke biologische hapjes gemaakt van noten. Daar worden wij blij van!

Amandelkoekjes
Klop 3 eiwitten met 250 g poedersuiker stijf. Blijf kloppen tot het eiwit glanst en klop er dan 250 g witte amandelpasta door. Schep bergjes van dit mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de koekjes in op 150 °C voorverwarmde in 30 minuten goudbruin en gaar. Laat de macarons afkoelen.
Hazelnoot-rozijnenmuffins
Klop met de handmixer 150 g hazelnoot-rozijnenpasta met 2 eieren, 100 ml (hazelnoot)melk en 4 eetlepels suiker tot een glad beslag. Spatel er 150 g havermout door en doe het mengsel over in 6 ingevette holtes van een muffinvorm. Bak de muffins op 200 °C voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
Hazelnootbonbons
Hak 250 g verse dadels zonder pit in de keukenmachine fijn en meng er 150 g hazelnootpasta met choco (zonder melk) door. Vorm dit mengsel tot balletjes ter grootte van een euro van en wentel deze rondom door fijngehakte hazelnoten of rauwe cacao.


Onze video's