Een auto huren is zo geregeld met Greenwheels

Een auto huren is zo geregeld met Greenwheels

26 oktober 2021 0 Door ontdekbio

De afgelopen anderhalf jaar is voor veel mensen heel heftig geweest. Corona was heftig en de bijbehorende maatregelen waren ook lang niet mals. Het kan daarom zomaar zijn dat je op financieel gebied keuzes hebt moeten maken. Door je auto te verkopen had je weer wat meer te besteden en hoefde je geen verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud etc. te betalen. Een win-win-situatie, want je kon toch nergens naartoe. Maar wat nu, nu de wereld zo langzamerhand weer van het slot gaat? Moet je dan op zoek naar een nieuwe auto of is er een andere mogelijkheid? Je kunt bijvoorbeeld een auto huren via de Greenwheels app. Je hebt dan altijd een auto als je deze nodig hebt, maar je betaalt niets als je de auto niet gebruikt.

Een auto huren is beter voor het milieu

Tenminste, als je gaat voor een auto huren die ook door anderen gebruikt kan worden. In Amsterdam zijn ze al heel ver met deelauto Amsterdam, nu de rest van het land nog. Want wist je dat iedere deelauto de plaats in kan nemen van maar liefst 11 particuliere auto's? Een auto huren via Greenwheels zorgt er zo voor dat er minder auto's nodig zijn op de weg. Want zeg nu eerlijk, de meeste auto's staan toch wel heel veel stil. Dat is zonde van de ruimte die ze innemen en ook van de kosten voor de eigenaar. De verzekeringen en de wegenbelasting lopen immers gewoon door. Nee, dan is een auto huren via de app een veel beter idee!

Geen gedoe, wel een auto

Een auto huren is lang niet altijd zo gemakkelijk geweest als bij Greenwheels. Je hoeft nergens naartoe om de auto te huren en je hoeft geen pakketten met papieren in te vullen. Het enige dat je nodig hebt om een auto te huren is een geldig rijbewijs en een app op je smartphone. Dat zou geen probleem moeten zijn. De auto vind je gewoon bij jou in de straat of net om de hoek. Hartstikke handig!

Is een Greenwheels deelauto alleen voor particulieren?

Nee, iedereen kan een Greenwheels auto huren. Of je nu particulier rijdt of in loondienst bent. Ook als je ZZP'er of startende ondernemer bent. Dat is wel zo fijn. Het zorgt ervoor dat je geen grote uitgaven hoeft te doen, er staat immers altijd een auto bij jou in de buurt. Een auto huren via Greenwheels is snel, gemakkelijk en altijd dichtbij. Wat wil je nog meer?