De beste hulp van vertaalbureau Groningen

De beste hulp van vertaalbureau Groningen

24 januari 2022 0 Door ontdekbio

Hulp nodig bij het vertalen van je teksten? Klopt dan aan bij vertaalbureau Groningen om al je teksten professioneel te laten vertalen door mensen die native sprekers van de taal zijn. Dat betekent dat deze mensen de vertaalde taal als hun moedertaal hebben aangeleerd. Hierdoor ben je verzekerd van een foutloze en nette vertaling van je teksten. Het maakt niet uit om wat voor teksten het gaat. De vertalers zijn in staat om digitale teksten te vertalen, zoals tekst van een website of tekst van een advertentie, maar ook professionele teksten zijn geen probleem. Zo kunnen ook jouw technische, medische, juridische of financiële teksten probleemloos vertaald worden in één of meerdere talen. Tot slot is het ook mogelijk beëdigde teksten te laten vertalen. Dat kan bijvoorbeeld een rijbewijs zijn, of een geboorteakte. Natuurlijk kan het ook gaan om een huwelijksakte of een notariële akte. Vertaalbureau Groningen doet het allemaal. 

Top 10 meest gesproken talen

Veel gebruikers van taalbureau Groningen zijn altijd benieuwd welke talen het bedrijf allemaal kan vertalen. Het komt erop neer dat er meer dan 140 talen zijn waarmee je terecht kan bij de organisatie. Natuurlijk zitten daar ook de top 10 meest gesproken talen tussen. Ben je benieuwd om welke talen het dan gaat? Lees vooral verder. Op de eerste plek staat, niet geheel onverwacht, Engels. Er zijn een aantal landen die deze taal als eerste taal spreken, maar ook veel mensen leren het als tweede taal aan. Ook in Nederland is Engels, op Nederlands na, de meest gesproken taal. De taal die als tweede het meest wordt gesproken is Mandarijn, gevolgd door Hindi. Mandarijn wordt vooral in China gesproken, terwijl Hindi voornamelijk in India wordt gesproken. Samen met Engels is dit de meest gesproken taal van het land. 

Andere talen die veel gesproken worden

De top 10 meest gesproken talen gaat nog even door. Op de vierde plek staat namelijk het Spaans. Deze taal wordt veel in Zuid-Amerika gesproken. Frans bemachtigt de vijfde plek en Arabisch is zesde. Het Bengaals komt op de zevende positie terecht, gevolgd door Russisch en Portugees. Op de laatste plek van de top 10 meest gesproken talen staat Indonesisch. Dit wordt voornamelijk door bewoners van Indonesië gesproken, maar het land is zo dichtbevolkt dat het in de top 10 staat. Deze tien talen zijn eenvoudig als teksten te vertalen door vertaalbureau Groningen. Juist omdat de talen zo veel worden gesproken, zijn er nog meer vertalers beschikbaar om jou met je tekst te helpen.