De beste tips bij het aanschaffen van een heren portemonnee

De beste tips bij het aanschaffen van een heren portemonnee

24 februari 2022 0 Door ontdekbio

Als man stop je je portemonnee niet weg in een handtas, maar heb je hem eigenlijk altijd in je broek-, vest- of jaszak. Je portemonnee wordt meer gezien en hij kan, als je het goed aanpakt, niet alleen een praktisch item, maar ook een accessoire zijn die klasse uitstraalt en een uiting is van je persoonlijke stijl. Ben je benieuwd hoe je op een praktische en stijlvolle manier de juiste portemonnee vindt? Lees dan snel verder voor de beste tips.

Zo kies je een heren portemonnee die bij je past

Het kiezen van de perfecte mannen portemonnee doe je in een aantal stappen. Hierbij neem je niet alleen praktische zaken mee, zoals hoeveel pasjes er in de portemonnee passen, maar ook het design en het materiaal van de portemonnee zijn belangrijk. Ook kan er gekozen worden voor een pasjeshouder, wat ook ideaal is voor het gebruiksgemak en comfort.

Het materiaal van de portemonnee

Je portemonnee is een item dat je dagelijks gebruikt. Hierdoor kan er, als je een portemonnee van een lage kwaliteit materiaal aanschaft, slijtage optreden. Dit heeft als gevolg dat je portemonnee er al snel slecht en beschadigd uit gaat zien. Wil je dit voorkomen? Kies dan voor een mooie portemonnee van echt leer. Deze gaan niet alleen lang mee, maar zien er ook nog eens ontzettend goed uit. Op websites zoals portemonneestore.nl vind je tal van mooie portemonnees van echt leer in unieke, stijlvolle designs. 

Gebruiksgemak

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van de juiste portemonnee, is natuurlijk het gebruiksgemak van de portemonnee. Je moet niet alleen gemakkelijk je pasjes en geld uit de portemonnee kunnen halen, maar het is ook belangrijk dat je hem makkelijk bij je kunt dragen in je broek- of jaszak. Houd er dus rekening mee dat je een portemonnee aanschaft van het juiste formaat, die voldoende ruimte heeft voor al je pasjes, membership cards en natuurlijk voor contant geld. 

Een stijlvolle mannen portemonnee

Een mannen portemonnee hoeft niet alleen praktisch te zijn, maar moet er ook goed uitzien. Een stijlvolle portemonnee is een portemonnee die met aandacht voor de look-and-feel ontworpen is. Denk hierbij aan portemonnees die gemaakt zijn van duurzame materialen, met mooie kleuren en met nette, gedetailleerde afwerkingen. Zowel pasjeshouders als portemonnees zijn verkrijgbaar in dit soort mooie ontwerpen. Heb je geen idee waar je moet beginnen bij het zoeken naar een stijlvolle, luxe ogende portemonnee? Dan kun je als richtlijn aanhouden dat je met een lederen portemonnee in de kleuren cognac of antraciet eigenlijk altijd goed zit.